Τα 7 Συχνότερα Αίτια Στυτικής Δυσλειτουργίας

Posted on Posted in Διαδικτυακό φαρμακείο

Οι ασθενείς με στομίες έχουν αυξημένα σεξουαλικά προβλήματα, λόγω αμηχανίας ή ανησυχίας για την αντίδραση των συντρόφων τους. Εφαρμογή κεφαλής Linear PiezoWave® για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η μόνιμη δυσλειτουργία http://s199999.gridserver.com/purchase-kamagra-oral-jelly-from-0-58/ της στύσης είναι σπάνια σε νεαρούς άνδρες αλλά αυξάνει κατακόρυφα μετά την ηλικία των 40 ετών.Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το 40% των ανδρών ηλικίας 40 έως 70 ετών υποφέρουν από κάποιου βαθμού ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Αντενδείκνυται σε αρτηριακού τύπου προβλήματα επί αγγειακής νόσου, όπως σε διαβητικούς, αρτηριοσκληρωτικούς άνδρες κλπ. Λιποκύτταρα λαμβάνονται από την κοιλιακή χώρα του ασθενούς και υπόκεινται σε σύντομη επεξεργασία για να μετατραπούν σε βλαστοκύτταρα. http://sardarqayum.com/books/2020/12/03/page-13-3/ Τα βλαστοκύτταρα αυτά έχουν την ιδιότητα να διαφοροποιούνται και να μετασχηματίζονται σχεδόν σε όλους τους κυτταρικούς τύπους του ανθρώπινου σώματος. Μια στύση απαιτεί την αλληλεπίδραση του εγκεφάλου, των νεύρων, των ορμονών και των αιμοφόρων αγγείων.

προβλήματα στύσης

Όταν βρίσκεται ένας άνδρας σε σεξουαλική διέγερση ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα στο πέος με τα νεύρα. Εκκρίνονται νευροδιαβιβαστές (χημικές ουσίες φυσικές για τον οργανισμό) οι οποίοι φτάνουν στα νευρά τους πέους και τελικά παράγεται η ουσία κυκλική γουανοσίνη μονοφωσφατάση . Αυτή η ουσία προκαλεί διαστολή των αρτηριών που πέους, με αποτέλεσμα περισσότερο αίμα να φτάνει εκεί και να παρατηρείται στύση. H τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, η χρήση της φαρμακευτικής αγωγής τους προκαλεί σοβαρές παρενέργειες, η επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Ότι Είναι Κακό Για Την Καρδιά, Είναι Κακό Και Για Τις Στύσεις Σας!

Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες Tην υγεία των ανδρών που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία. Το άγχος επίδοσης, που αναφέραμε παραπάνω, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι η μοναδική αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας, το οποίο και να συντηρεί το πρόβλημα για μήνες ή και χρόνια. Περίπου οι μισές γυναίκες, που υποβάλλονται σε αυτή την θεραπεία, καταλήγουν να διαθέτουν βραχύτερο και στενότερο κόλπο, οπότε δυσχεραίνεται η είσοδος του πέους.

προβλήματα στύσης

Εάν το ζευγάρι αναζητήσει άλλα είδη ερωτικών εκφράσεων, θα αντιληφθεί ότι – με τον καιρό – η στύση θα επανέλθει ή ότι διάφορες σεξουαλικές επιλογές μπορούν να προσφέρουν παρόμοια επίπεδα απόλαυσης. Επειδή μερικά φάρμακα προκαλούν παροδικές διαταραχές στύσης, ο ασθενής πρέπει να ενημερώνεται από τον ιατρό σχετικά με τις παρενέργειες της θεραπείας. Εάν ο ασθενής επιτυγχάνει στύση κατά την διάρκεια αυνανισμού ή ξυπνάει την νύχτα με στύση, το πρόβλημα πιθανότερα είναι https://www.xn--coachnios-r6a.com/2020/11/page-12/ ψυχολογικό (άγχος). Μπορεί να ζητήσει από τον ιατρό του να τον παραπέμψει σε έναν ουρολόγο ή σεξολόγο για περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασής του. Στην περίπτωση που το αίτιο της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι αγγειακού τύπου οι θεραπείες δεν θα πραγματοποιηθούν. Ως στυτική δυσλειτουργία ορίζεται η επαναλαμβανόμενη αδυναμία έναρξης και διατήρησης της στύσης του πέους, επαρκής για διείσδυση και ικανής για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σεξουαλικής επαφής.

Το «βότανο

Η ρίζα ginseng είναι το μέρος του φυτού που χρησιμοποιείται σε διάφορες φυσικές θεραπείες. Ωστόσο, το φυτό πρέπει να καλλιεργηθεί για τουλάχιστον πέντε έτη πριν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το τζίνσεγκ, και συγκεκριμένα το «κόκκινο ginseng» είναι γνωστό και ως «βότανο-Viagra». Το κόκκινο τζίνσενγκ είναι όταν η ρίζα του φυτού υπόκειται επεξερτασία στον ατμό και στη συνέχεια ξηραίνεται.

προβλήματα στύσης

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε ψυχογενή ή οργανικά αίτια, συχνότερα όμως στο συνδυασμό τους δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο. Σήμερα με τις νεότερες διαγνωστικές μεθόδους, οργανικό αίτιο μπορεί να αποκαλυφθεί στο 50-70% των διαταραχών στύσης. Το ψυχογενές υπόβαθρο απαντάται συχνότερα σε νέους άνδρες μετά από μία ερωτική απογοήτευση ή την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή τον φόβο της επίδοσης, αλλά και ως δευτερογενές επακόλουθο της οργανικής στυτικής διαταραχής σε μεγαλύτερες ηλικίες. Στις ηλικίες από 18 έως 35 ετών, οργανικές βλάβες εμφανίζονται περίπου στο 30% των ασθενών, ενώ ψυχογενείς παράγοντες υπάρχουν στο 70%. Σε ηλικίες ετών, οργανικά αίτια υπολογίζονται στο 57% των ασθενών και ψυχογενή στο 43%.

Μύθοι Και Πραγματικότητες Για Τη Στυτική Δυσλειτουργία

Το μεταβολικό σύνδρομο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση της στυτικής δυσλειτουργίας στον σύγχρονο άνδρα, καθώς συνδυάζεται όχι μόνο με ιατρικούς παράγοντες αλλά και χαρακτηριστικά του σύγχρονου τρόπου ζωής π.χ. Μοιάζει στο κέντρο του μεταβολικού συνδρόμου να βρίσκεται πάλι η έλλειψη τεστοστερόνης. Μελέτες σε άντρες με σωματικό βάρος πάνω από το φυσιολογικό και με στυτική δυσλειτουργία έχουν δείξει πως η απώλεια 10% του σωματικού βάρους με μεσογειακή διατροφή και άσκηση μπορεί να λύσει το πρόβλημα, να επανέλθει δηλαδή η ποιότητα της στύσης στα φυσιολογικά.

Για την δράση τους είναι απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη ερωτικής επιθυμίας και διάθεσης (ντοπαμίνη). Αν η ερωτική επιθυμία απουσιάζει, είτε λόγω άγχους, είτε λόγω μειωμένης επιθυμίας προς τον/την σύντροφο, είτε γιατί προχωρούν σε συνουσία για να αποδείξουν ότι είναι ικανοί, τα φαρμακευτικά αυτά σκευάσματα δεν θα έχουν καμιά δράση. Τα φάρμακα αυτά δίνουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα τους όταν προσαρμοστούν στον οργανισμό του ασθενούς https://www.vita4you.gr/ και εδώ ο ρόλος του ιατρού είναι σημαντικότατος ώστε να εξατομικεύσει ιδανικά τις θεραπείες συτές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνδρας είναι να αναζητήσει αυτές τις λύσεις, να εντρυφήσει σε αυτές και να τις εφαρμόσει πιστά. Μια εξωτερική συσκευή κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έλξη αίματος στο πέος. Μια ειδική λαστιχένια ζώνη χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη διατήρηση της στύσης στη διάρκεια της επαφής.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στην χρήση αναβολικών φαρμάκων, όποια και αν είναι η αποθεραπεία, η οποία έχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας, σοβαρών διαταραχών γονιμότητας και την εμφάνιση καρκίνου. Φαίνεται όμως ότι κρύβει και σοβαρότερα προβλήματα για την υγεία του αφού, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, η στυτική λειτουργία συνδέεται άμεσα με kamagra την υγεία της καρδιάς. Εκτός από τις αναπόφευκτες μεταβολές στη σεξουαλική λειτουργία του άντρα όσο περνούν τα χρόνια, μια πιθανή δυσλειτουργία μπορεί να αποτελεί «κόκκινο πανί» για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν έχει γίνει αντιληπτό. Και τα δύο μπορεί να προκαλούν χαλάρωση και να «βοηθούν» τη διάθεση για σεξ, η σταθερή όμως χρήση τους έχει αποδειχτεί ότι βλάπτει τις στύσεις και τη σεξουαλική ζωή.

Υπάρχουν άνδρες στους οποίους τα https://eumeds.gr/ είναι επίμονα ή επαναλαμβανόμενα και μπορεί να παρουσιαστούν τέτοια προβλήματα σε κάθε ηλικία, αλλά κυρίως παρουσιάζονται στους ηλικιωμένους. Για τις ηλικίες των 70 ετών και άνω 7 στους 10 άνδρες έχουν στυτική δυσλειτουργία. Το πρώτο βήμα για να αναζητήσεις βοήθεια στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι να την αναγνωρίσεις. Παράγοντες όπως η ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων στο πλαίσιο της σχέσης, η προηγούμενη αρνητική ή τραυματική σεξουαλική εμπειρία, υπερβολικές προσδοκίες ή κάποια βιολογική παράμετρος είναι σε θέση να πυροδοτήσουν διαταραχή στη στυτική λειτουργικότητα. Τέτοιου είδους παράγοντες συνήθως επηρεάζουν την εικόνα του ατόμου για τον εαυτό του και παρεμβαίνουν στην ομαλή σεξουαλική ζωή και λειτουργία.

  • Η κατάσταση μοιάζει με πρόωρη εμμηνόπαυση και συνοδεύεται από εξάψεις, ιλίγγους, προβλήματα ύπνου, άγχος και κατάθλιψη.
  • Σε μερικές περιπτώσεις, η εφαρμογή μικρών ποσοτήτων οιστρογόνων συμβάλλει στην αποκατάσταση των εκκρίσεων και της ατροφίας του κόλπου.
  • Μια ειδική λαστιχένια ζώνη χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη διατήρηση της στύσης στη διάρκεια της επαφής.
  • Η διεθνής ιατρική κοινότητα είναι πλέον ομόφωνα σύμφωνη ότι αυτό αποτελεί ένα ισχυρό προγνωστικό παράγοντα για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας, προκαλώντας μάλιστα μη ανατρέψιμες ιστολογικές βλάβες σε ποικίλα όργανα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το πέος.
  • Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.
  • Η συσκευή ErecAid βασίζεται στην αρχή της αρνητικής πίεσης (εφαρμογή κενού με ειδικά σχεδιασμένη αντλία το οποίο τραβά αίμα στο πέος με σκοπό την επίτευξη στύσης).

Το θέμα της σεξουαλικής υγείας ασθενών με χρόνια νοσήματα – ιδίως των καρκινοπαθών έχει παραμεληθεί επί μακρόν, αφού τα μέλη της ομάδας φροντίδας συχνά δυσκολεύονται να συζητήσουν σεξουαλικά ζητήματα. Συνεπώς, ο ασθενής δεν πρέπει να διστάζει να αναζητά πληροφορίες από τον ιατρό σχετικά με αυτά τα προβλήματα. H θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης στυτικών προβλημάτων που οφείλονται σε αγγειακά αίτια, η μόνη που στοχεύει στο αίτιο κι όχι στο σύμπτωμα και δίνει οριστική λύση στα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ανώδυνα και χωρίς φάρμακα. Η θεραπεία με Χαμηλής Έντασης Κρουστικών Κυμάτων περιλαμβάνεται στις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας ως θεραπεία πρώτης γραμμής για τη στυτική δυσλειτουργία.

Κάθε άνδρας, κάποια στιγμή στη ζωή του, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει περιστασιακά πρόβλημα με τη στύση του. Ως στυτική δυσλειτουργία ιατρικά ορίζεται η παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη αδυναμία επίτευξης και διατήρησης στύσης που να επιτρέπει μια ικανοποιητική σεξουαλική συνεύρεση. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που κάνουν πολύ ποδήλατο συμπιέζουν το κύριο νεύρο της περιοχής (αιδοιϊκό ή γεννητικό νεύρο), οδηγώντας σε https://www.tofarmakeiomou.gr/.

Τα σεξουαλικά προβλήματα, που προκύπτουν μετά την θεραπεία, πιθανώς να οφείλονται σε μεγάλο βαθμό – στο άγχος. Ο ασθενής πρέπει να συζητάει τους προβληματισμούς του με τον ιατρό πριν από την έναρξη της θεραπείας. Η ενημέρωση, σχετικά http://www.onpharm.gr/ με τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης, είναι δυνατό να περιορίσουν το άγχος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος διάκρισης των σωματικών από τις ψυχολογικές αιτίες των σεξουαλικών προβλημάτων του ασθενούς.

Το μεταβολικό σύνδρομο και πολύ περισσότερο ο σακχαρώδης διαβήτης προκαλούν προβλήματα στη στύση. Πάνω από 40% των διαβητικών θα παρουσιάσουν πρόβλημα, ενώ 10 χρόνια με σάκχαρο αρκούν για να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στη στύση. Αυτά βέβαια, όταν ο άνδρας αμελήσει το πρόβλημα γιατί και εδώ η πρόληψη σώζει τις στύσεις. Όμως, το σώμα ΟΛΩΝ των αντρών είναι κατασκευασμένο έτσι, ώστε, όταν ο νους δίνει σήμα ότι επέρχεται κίνδυνος ή απειλή, επικρατεί ο φόβος, και τότε το σώμα, σε βιολογικό επίπεδο, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο. Συνήθως, η γνωστή αδρεναλίνη παράγεται σε μεγάλες ποσότητες και έχει ως αποτέλεσμα η καρδιά να λειτουργεί πιο γρήγορα, τα αγγεία να κάνουν σύσπαση, με συνέπεια να μη μπορεί να γεμίσει το πέος με αίμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της στύσης.